je-2012-08-27-1421_1

Scoutkläder

Scoutdräkten

Vi scouter känns lätt igen när vi bär den blå scoutskjortan eller andra blå scoutkläder. På scoutskjortan fäster vi märken för att berätta vad vi gjort, tillhörighet och vilka intressen vi har. Grundplaggen i scoutdräkten är en scoutskjorta -t-shirt, -piké med märken och scouthalsduk med sölja. När alla har samma kläder skapas gemenskap. Det finns många andra grupper som också skaffar sig gemensam tröja eller dräkt för att markera sin grupptillhörighet och för att stärka sammanhållningen, till exempel fotbollslag.

Köp scoutdräkten

Du kan köpa scoutdräkten, scoutmärken, andra snygga scoutkläder och massor av coola scoutprylar i Scouternas egen shop. Scouthalsduken köper du av din scoutledare.  Här kan du läsa mer om märkessystemet. Du kan även ladda ner en Märkesplacering FSK beskrivning på hur du ska sy på märkena.

FSK Profilkläder

Vi har flera olika profilkläder som går att beställa…

Alla profilkläder har Färingsö loggan tryckt på höger framsida.

Visa att du är scout – visa att du är Färingsöscout!

Det finns en provkollektion i scoutstugan. Prova gärna så det blir rätt storlek. Generellt kan vi säga att storlekarna är lite små.

Alla beställningar hanteras manuellt och vi sammanställer och skickar månadsvis till tryckeriet för att hålla kostnaderna nere.

Sortiment, modeller och pris (storlekar finns i beställningsformuläret nedan)

T-shirt kort ärm Pris
Kårhalsduk och märken Pris
Färingsö Sjöscoutkår halsduk
Kårmärke
Intressemärken (om du tappar bort), per st
80:-
10:-

Använd formuläret nedan.
Frågor mejlas till butiken@faringso-sjoscoutkar.se

Zip hoodie

Beställnings formulär

• Vänligen ange vilken model ni önskar av respektive plagg samt stl och antal. Vid beställning av flera plagg med olika stl klicka på + så läggs det till en ny rad.
  • Barn: 98/104 cl – 110/116 cl – 122/128 cl – 134/146 cl – 152/164 cl Dam: XS – S – M – L – XL – 2XL Herr: XS – S – M – L – XL – 2XL – 3 XL – 4XL
  • Herr: XS – S – M – L – XL – 2XL – 3 XL Dam: XS – S – M – L – XL – 2XL
  • Herr/dam: XS – S – M – L – XL – 2XL – 3 XL
  • Herr/dam: XS – S – M – L – XL – 2XL