Sponsring

heart-462873_1280

Tack för att du klickade in på just denna sida. Du är nu ett kort steg från att göra oss väldigt glada och vara med och bidra till en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet.

 

Jag kan villigt erkänna att vi varit dåliga på att ställa frågan till företag och privatpersoner. Den enkla frågan – vill du hjälpa oss i vår verksamhet?

Inom idrottsrörelsen har det alltid varit självklart, inom kulturverksamhet kanske inte lika självklart men en naturligt del. Det jag tänker på är sponsring.

Vi vet att det finns företag och privatpersoner som gärna bidrar till en barn- och ungdomsverksamhet där alla får vara med, där ledarskap, integration och förmågan att arbeta i grupp är självklara delar. En verksamhet som scouting.

 

 

Hur går det till?

Vi har tagit fram fyra sponsringspaket: brons, silver, guld och titan.

Du kan bidra med produkter, utrustning eller pengar till verksamheten. Det är självklart viktigt att du delar våra värderingar och att produkterna är lämpliga för barn- och ungdomar. Vi förbehåller oss rätten att tacka både ja och nej till samarbete.

Självklart vill vi att du också ska få ut så mycket som mörjigt av samarbetet. Vi är öppna för att diskutera hur vi kan vara en del i er verksamhet.

Våra sponsor-/företagspaket gäller under ett år men kan såklart förlängas.

 

BRONS

Företag eller privatpersoner som bidrar med utrustning som vi behöver, bra rabatter vid inköp eller pengar till ett värde av 500-999 kr. Det kan t ex handla om ett fint pris till vårt julmarknadslotteri eller pengar till kassan.

Ni får ert namn på sponsringssidan på hemsidan och tackdiplom.

 

SILVER

Företag eller privatpersoner som bidrar med utrustning som vi behöver, bra rabatter vid inköp eller pengar till ett värde av 1000-4999 kr blir vår silversponsor.

Ni får ert namn på sponsringssidan på hemsidan, tackdiplom och ett särskilt tackinlägg på vår Facebooksidan (#ert företag).

 

GULD

Oj, va vi blir glada. Här kommer ditt företag eller du själv som privatperson när du bidrar med pengar, utrustning eller rabatter till ett värde av 5 000 – 14 999 kr.

Ni får er logga på sponsringssidan på hemsidan, tackdiplom och ett särskilt tackinlägg på vår Facebooksidan (#ert företag). Ni får även företagets eller ert namn på vår sponsringsskylt i scoutlokalen. Banner till er hemsidan (vi stödjer…) Vi kommer gärna till ert företag och håller en kort presentation om Scouting idag om ni är intresserade av det.

 

TITAN (Huvudsponsor)

Ett företag har varje år möjligheten att vara våra huvudsponsor. Samarbetet skräddarsys från företag till företag och år till år. Vår titansponsor bidrar med 15 000 kr och uppåt. Vi har massor av idéer på hur vi kan hjälpa varandra.

 

Kontakta vår ordförande för mer information om hur just du kan hjälpa oss!