Denna kalender ersätter vår tidigare Google Kalender

Båtupptagning (Kårbåtar) @ Båthamnen
Okt 22 – Okt 23 heldag

Idag hjälper scouter och föräldrar till med att ta upp våra Torekovar, Avanti och följebåten Liljan. Ansvariga för denna dag är båtkommittén tillsammans med ledare på Upptäckare och Äventyrare. Ingen förkunskap krävs men gärna arbetshandskar!

Familjescouting Träff 1
Okt 22 kl. 10:00 – 12:00

Familjescouting kan i korthet beskrivas som en verksamhet där barn och vuxen tillsammans får möta både utmaningar, aktiviteter och nya personer i en verksamhet som kännetecknas av glädje och där lekfullheten och upplevelsen får stå i centrum.

Det här är något som är helt nytt för Färingsö Sjöscoutkår. Vi vill att du ska kunna prova på scouting lite tidigare än vad vi har erbjudit förut. Vi kommer prova oss fram. Till en början erbjuder vi familjescouting från 7-8 år och när du sedan blir 9 år är du välkommen över till Spårar Avdelningen.

Vad är familjescouting?

Det är scouting tillsammans – barn och förälder/föräldrar. Ibland kanske även syskon är med. Vi har lek och bus utomhus!

Till hösten kommer vi erbjuda familjescouting vid tre träffar – oktober, november och december… Som start kommer vi bjuda in dig som står i kö – anmälan gör du via vårt anmälningsformulär.

Familjescouting Träff 2
Nov 19 kl. 10:00 – 12:00