Denna kalender ersätter vår tidigare Google Kalender

mån
Definitivanmälan MagiCamp
Apr 30 heldag

Nu är det sista dag att bestämma sig för om du ska med på sommarens häftigaste läger – MagiCamp – Häng med!

Idag ska du eller dina föräldrar också betalat anmälningsavgfiten på 300 kr. Resterande lägeravgfit ska vara inbetald 30 maj.

Valborg i Stenhamra @ Stenhamra bollplan
Apr 30 kl. 19:30 – 22:00

Valborg i Stenhamra framsida flyer 2018

Kyrkans ungdomsverksamhet kommer att hålla öppet på Herman Palms plan 4D. De håller öppet från 17:00 med avbrott på ca 1,5 timmar för att kunna vara med vid firandet. Så förmodligen från 19:30 till 21.00.  Efter att de öppnat upp igen har de ingen bestämd sluttid. Så länge det finns ungdomar som vill hänga har man öppet…

Vi kommer även i år att få sjunga in våren tillsammans med Kyrkokören

mån
Säkerhetsmöte – MagiCamp
Maj 7 kl. 20:00 – 22:00

Säkerhetsplanering för MagiCamp – obligatoriskt för alla ledare och funktionärer som ska med på lägret.

fre
Ledar kick-off
Maj 25 kl. 18:00 – Maj 26 kl. 09:00
lör
Kårhajk @ Färingsö
Maj 26 – Maj 27 heldag
tor
Lägermöte MagiCamp
Maj 31 kl. 19:00 – 21:00
ons
Nationaldagen Drottningholm
Jun 6 heldag
Nationaldagen Drottningholm

Vi brukar tillsammans med Träkvista leda nationaldagsparaden genom parken.

Mer information kommer

sön
Magic Camp – Sommarläger @ Kopparbo
Jul 29 – Aug 5 heldag
Magic Camp - Sommarläger @ Kopparbo

Välkomna till Magic Camp 2018!

I sommar åker vi till Kopparbo i södra Dalarna för ett läger på temat magi med ett inslag av Disney.

Lägerperioden är söndag 29/7 till lördag 4/8 för alla scouter utom våra familjescouter som är välkomna onsdag 1/8 till lördag 4/8.

Vi arrangerar detta läger tillsammans med Barkarby-Skälby Skoutkår och kommer ha gemensamma aktiviteter med dem.

Lägeravgiften är inte spikad ännu men vi har satt ett tak på 2500:- för den långa perioden och 1200:- för den korta perioden. I lång period ingår buss till och från lägret medan de som åker på kort period åker i egna bilar/samåker.

Lägerkommitté: Pernilla, Niklas, Marie H, Oscar och Gillis