Denna kalender ersätter vår tidigare Google Kalender

BirkaBalt @ Mälaröarna
Mar 11 heldag
BirkaBalt @ Mälaröarna

Vi är tillsammans med Träkvista Sjöscoutkår värdar för Birka Scoutdistrikts gemensamma tävling i scouting…(lite som Trä-Fä).

Mer information kommer från projektgruppen – men notera datumet!

Mar
tor
Första hjälpen och HLR @ Skoghem
Mar 15 kl. 18:00 – 21:30
Första hjälpen och HLR @ Skoghem | Stockholms län | Sverige

Om någon av dina kollegor, vänner eller patrullkompisar skadar sig eller drabbas av ett plötsligt sjukdomstillstånd kan du vara den som gör skillnad! Med kunskaper i första hjälpen och hjärt-lungräddning kan du göra en första insats i väntan på professionell vård och hjälp.

Denna utbildning är i första hand för kårens ledare och funktionärer. Om det finns platser kommer vi även att erbjuda dessa till kårens Utmanare och föräldrar.

Kåren står för kursavgiften för denna kurs.

Anmäl intresse till Gillis som även är kursledare

Kurs Trygga möten
Apr 15 kl. 14:00 – 18:00
fre
Ledar kick-off
Maj 25 kl. 18:00 – Maj 26 kl. 09:00
lör
Kårhajk @ Färingsö
Maj 26 – Maj 27 heldag
ons
Nationaldagen Drottningholm
Jun 6 heldag
Nationaldagen Drottningholm

Vi brukar tillsammans med Träkvista leda nationaldagsparaden genom parken.

Mer information kommer

Magic Camp – Sommarläger @ Kopparbo
Jul 29 – Aug 5 heldag
Magic Camp - Sommarläger @ Kopparbo

Välkomna till Magic Camp 2018!

I sommar åker vi till Kopparbo i södra Dalarna för ett läger på temat magi med ett inslag av Disney.

Lägerperioden är söndag 29/7 till lördag 4/8 för alla scouter utom våra familjescouter som är välkomna onsdag 1/8 till lördag 4/8.

Vi arrangerar detta läger tillsammans med Barkarby-Skälby Skoutkår och kommer ha gemensamma aktiviteter med dem.

Lägeravgiften är inte spikad ännu men vi har satt ett tak på 2500:- för den långa perioden och 1200:- för den korta perioden. I lång period ingår buss till och från lägret medan de som åker på kort period åker i egna bilar/samåker.

Lägerkommitté: Pernilla, Niklas, Marie H, Oscar och Gillis