Magic Camp 2018

Välkomna till Magic Camp 2018!

I sommar åker vi till Kopparbo i södra Dalarna för ett läger på temat magi med ett inslag av Disney.

Lägerperioden är söndag 29/7 till lördag 4/8 för alla scouter utom våra familjescouter som är välkomna onsdag 1/8 till lördag 4/8.

Vi arrangerar detta läger tillsammans med Barkarby-Skälby Scoutkår och kommer ha gemensamma aktiviteter med dem.

Lägeravgiften, inkl. mat, aktiviteter och försäkring
Hela lägret 2300:- för den långa perioden och 1200:- för den korta perioden.

I lång period ingår buss till och från lägret medan de som åker på kort period åker i egna bilar/samåker.

För familjescouter är det samma lägeravgfit för scout och medföljande förälder (2 400 kr för båda).

Anmälan

Om du redan intresseanmält dig räcker det med att du senast 30 april betalar in anmälningsavgiften på 300 kronor för att du ska vara definitivt anmäld. Du behöver inte fylla i formuläret igen.

För övriga gäller att formuläret och inbetalning ska vara inskickad senast 30 april för definitiv anmälan.

Även om du inte intresseanmält dig kan du alltså definitivt anmäla dig (det finns platser kvar). Den ska vara inne 30 april – tillsammans med anmälningsavgfiten 300 kr.

Resterande lägeravgfit ska vara inbetald senast 30 maj. Efter detta datum betalas lägeravgfiten (minus anmälningsavgfit) endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

Lägerkommitté: Pernilla, Niklas, Marie H, Oscar och Gillis

Anmälningsformulär