Familjescouting Träff 2

Familjescouting kan i korthet beskrivas som en verksamhet där barn och vuxen tillsammans får möta både utmaningar, aktiviteter och nya personer i en verksamhet som kännetecknas av glädje och där lekfullheten och upplevelsen får stå i centrum.

Det här är något som är helt nytt för Färingsö Sjöscoutkår. Vi vill att du ska kunna prova på scouting lite tidigare än vad vi har erbjudit förut. Vi kommer prova oss fram. Till en början erbjuder vi familjescouting från 7-8 år och när du sedan blir 9 år är du välkommen över till Spårar Avdelningen.

Vad är familjescouting?

Det är scouting tillsammans – barn och förälder/föräldrar. Ibland kanske även syskon är med. Vi har lek och bus utomhus!

Till hösten kommer vi erbjuda familjescouting vid tre träffar – oktober, november och december… Som start kommer vi bjuda in dig som står i kö – anmälan gör du via vårt anmälningsformulär.

Frågor om detta roliga och nya program hänvisas till:

familjescouting@faringso-sjoscoutkar.se